Oudervereniging

Op onze school is er vanaf schooljaar 2001/2002 één oudervereniging met twee locatiebesturen. De oudervereniging bestaat in principe uit alle ouders die een ouderbijdrage betalen. Deze ouderbijdrage per schooljaar is vrijwillig, maar onmisbaar. Van deze bijdrage worden verschillende activiteiten voor de kinderen betaald.

De oudervereniging organiseert in samenwerking met de teamleden tal van activiteiten zoals: Sinterklaas, Kerst- en Carnavalsviering, Schoolreisje, enz.

De oudervereniging heeft vaak hulp van ouders nodig om alles te realiseren. Er zal dan ook regelmatig een beroep op ouders worden gedaan.

De bijeenkomsten van de oudervereniging zijn openbaar en worden aangekondigd in het informatiebulletin.

De algemene ledenvergadering wordt gehouden in het begin van het schooljaar.

De oudervereniging heeft twee locatiebesturen. Deze besturen vergaderen ongeveer elke zes weken teneinde alle activiteiten te organiseren.

Locatie Wijbosch (2020-2021)

Bovenste rij:  Viona Lammers - Mariska Eijkemans (DB) - Wendy van Liempt - Linda van de Moosdijk - Bianca van Veghel.
Onderste rij:  Marscha Vogels - Wendy Verstraeten - Susan van der Aa - Joyce van der Burgt - Moniek van Dijk - Lisette van Erp.

Niet op de foto:

Locatie Hoevenbraak (2020-2021)

Bovenste rij:  Daisy Kooijmans - Daniëlle Jungnickl - Jolanda Swanenberg - Liesje Dalleu - Maaike Bouwmans - Marga van Oorschodt.
Onderste rij:  Patty Duinkerken, - Joyce Schipper - Wendy van der Aa - Jolein Meulenbroek - Arianne Schouten.

Niet op de foto:  Cindy van Balkum - Riky Eijsvogels - Rachel van Gorkum - Patricia Smits - Dianne Verhagen.

Dagelijks bestuur (2020-2021) (geen foto beschikbaar)

Mariska Eijkemans (voorzitter)
Karien Blummel (secretaris)