Oudervereniging 

 Op onze school is er vanaf schooljaar 2001/2002 één oudervereniging met twee locatiebesturen. De oudervereniging bestaat in principe uit alle ouders die een ouderbijdrage betalen. Deze ouderbijdrage per schooljaar is vrijwillig, maar onmisbaar. Van deze bijdrage worden verschillende activiteiten voor de kinderen betaald.

De oudervereniging organiseert in samenwerking met de teamleden tal van activiteiten zoals: Sinterklaas, Kerst- en Carnavalsviering, Schoolreisje, enz.

De oudervereniging heeft vaak hulp van ouders nodig om alles te realiseren. Er zal dan ook regelmatig een beroep op ouders worden gedaan.

De bijeenkomsten van de oudervereniging zijn openbaar en worden aangekondigd in het informatiebulletin.

De algemene ledenvergadering wordt gehouden in het begin van het schooljaar.

De oudervereniging heeft twee locatiebesturen. Deze besturen vergaderen ongeveer elke zes weken teneinde alle activiteiten te organiseren.  


- naar boven -

Locatie Wijbosch (2021-2022)

Bovenste rij:    Susan van der Aa -  Wendy Verstraeten - Kimberley van Geffen - Lonneke Hopman - Marloes Goossens - Wendy van Liempt.
Onderste rij:    Annemiek Heesakkers - Moniek van Dijk - Linda Goossens - Lisette van Erp.

Niet op de foto:  Bianca van Veghel (vz)Locatie Hoevenbraak (2021-2022)Bovenste rij:    Joyce Schipper - Jolein Meulenbroek - Gidy van de Sande - Madelon Fassbender
Tweede rij:      Liesje Dalleu - Noortje Goossens - Sharon Pijnenborg 
Derde rij:        Cindy van Ballekum - Wendy van der Aa (vz) - Riky Eijsvogels - Daisy Kooijmans - Rachel van Gorkum -
                         Patty Duinkerken - Annelies van Heeswijk
Onderste rij:   Jolanda Swanenberg - Patricia Smits   

Niet op de foto:  Monique Beekmans - Elle van den Bosch - Daniëlle Jungnickl - Arianne Schouten - Dianne VerhagenDagelijks bestuur (2021-2022) (geen foto beschikbaar)
Mariska Eijkemans (voorzitter)
vacature (secretaris)
Marjolijn Gevers (penningmeester)

- naar boven -